För en bekymmersfri service

Vi utför alla typer av städning

Vi har över tjugo års erfarenhet och rutin av en konkurrensutsatt bransch och detta gör oss till ditt bästa val av städfirma i Stockholm. Vi antar oss alla uppdrag med samma noggrannhet och oavsett om du är en privatperson eller en företagare så kommer du att hitta det du söker hos oss.

Vi hjälper gärna till att – tillsammans med dig – anpassa och skräddarsy våra tjänster efter dina behov. Kontakta oss redan idag så kommer vi gemensamt fram till den bästa lösningen för just dig. Vi har några standardprogram där vi verkligen vet vad vi gör och du är välkommen att titta nedan om någon av dessa tjänster är något som just du eftersöker.

Hemstädning

Vi åtar oss hemstädning över hela Stockholm och här spelar det ingen roll om du bor i ett slott eller i en koja. Vi har vanan av att städa i alla sorters boende och vi lämnar alltid efter oss ett skinande rent hem. Du bestämmer själv vilka tider och hur frekvent du vill ha din hemstädning och vi jobbar alltid effektivt och till rimliga priser. Oavsett hur stort ditt boende är så kan du räkna med att vi ger dig den absolut bästa servicen. För din trygghet så kan vi naturligtvis ordna så att samma personal återkommer till dig och ditt hem – det är något som gynnar både dig som kund och oss som företag.

Trappstädning

Här vänder vi oss till Bostadsrättsföreningar i Stockholm. Vi vet hur viktigt det är för trivseln i ett område att det är rent och fräsch i gemensamma ytor. Missköts trappstädning så kan detta skapa onödig friktion och leda till konflikter mellan de boende. Vi har stor vana för alla typer av trappstädning och vi jobbar också med produkter som är miljövänliga. Detta är viktigt för oss och därför kommer du aldrig att känna dofter av några starka, miljöfarliga kemikalier då du anlitar oss. Du är även välkommen att kontakta andra bostadsföreningar som anlitar oss för sin trappstädning. Våra referenser utgör själva ryggraden i vår verksamhet och vi hoppas att även du i framtiden ska bli en av de nöjda kunder som rekommenderar oss.

Kontorsstädning 

Se till att dina anställda har en perfekt miljö och här anlitar du med fördel oss för din kontorsstädning. Vi vet att du har känsliga dokument och dyrbar teknologi på ditt kontor och därför ser vi till att våra anställda har både utbildning och kompetens för att hjälpa dig. Bättre hygien på ett kontor leder alltid till bättre stämning och färre sjukdagar – kontakta oss redan idag för din kontorsstädning.

Flyttstädning

Vi följer alla vedertagna regler för en flyttstädning och detta innebär att du tryggt kan lämna över denna jobbiga detalj i våra händer. Vi sköter allt ifrån rengöring av kyl- och frys, ugn (även bakom), avlopp, dusch- toalett, fönster – in- och utvändigt -, städning av golv och andra ytor med mera. För oss handlar det om att du ska kunna fokusera på det viktiga med en flytt – att snabbt kunna komma på plats i ditt nya boende.

Garagestädning

Här finns det stora pengar för en fastighetsägare att tjäna. Genom att låta oss genomföra regelbunden garagestädning så slipper du igenslammade avlopp och brunnar – något som är en direkt onödig utgift. Vi använder dessutom – till skillnad mot våra konkurrenter – effektiva maskiner och hos och kommer du aldrig att se någon vandra omkring med en sop i handen. Effektiva och prisvärda jobb får du av oss vid varje garagestädning.

Det där var några av de tjänster vi erbjuder och som vi är experter på. Naturligtvis kan dessa anpassas efter dina behov och både tillägg och avdrag är möjliga. Kontakta oss redan idag för frågor kring din städning. Vi är det självklara valet som städfirma i Stockholm.