För en bekymmersfri service

Vårt arbete

Vi jobbar enligt en modell där vi alltid ska kunna vara tillgängliga och stå redo för att hjälpa våra kunder. Vi har vår bas i Hägersten och detta innebär att du kan anlita oss för jobb över hela Stockholm. Du når oss på telefon, via mail eller genom ett besök på vårt kontor.

Vi förespråkar en öppen dialog mellan oss och dig som kund och i detta ligger att du ska våga säga vad du tycker. Vill du ha din städning utförd på ett visst sätt så ska du också känna att detta ska kunna framföras. Vi är flexibla och kundanpassade och jobbar för att varje kund ska kunna få sin städning skräddarsydd efter sina egna önskemål. Hur vill du ha din städning och är det något särskilt vi ska tänka på i ditt hem- eller på ditt kontor?

Det är inga problem för oss. Det är viktigt att vi sätter oss ner och går igenom om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig och lika viktigt är att vi efteråt får feedback om hur du upplevt våra tjänster. I vår utveckling ligger en tanke om att all sorts kritik – positiv- som negativ – tar oss framåt och därför är det viktigt att du säger exakt vad du tycker. Vi är den städfirma i Stockholm som lyssnar, tar lärdom och ständigt förbättrar- och förfinar vårt jobb.

Där har du som kund en stor del och det är också en anledning till att vi har över 20-års erfarenhet av branschen. Vi slår oss aldrig för bröstet eller lutar oss tillbaka – vi kan, och ska! - alltid utvecklas och bli bättre.

Vi är fortfarande den hungriga städfirman i Stockholm – välkommen till oss redan idag.